Recept
Schil de komkommer en snijd hem in dunne slierten. Bestrooi licht met zout en laat even staan. Snijd intussen de kalkoenfilet in plakken, kruid met peper en zout en gril. Snipper de knoflook fijn en snijd de radijsjes in fijne reepjes.
Knijp het vocht uit de komkommer en meng met de yoghurt en knoflook. Breng op smaak met peper en limoensap.
Rooster het brood. Maak een sandwich met sla, kalkoen en de mengeling met Griekse yoghurt.
5 minuten
Ingrediënten
Biaform Provital Volkoren
4 sneetjes
Komkommer
1
Kalkoenfilet
100 g
Teentje knoflook
Enkele radijsjes
Magere Griekse yoghurt
4 el
Sap van 1 limoen
Jonge sla
Peper en zout
Ontdek meer recepten
Ons Biaform gamma
Dagelijks vers gebakken
Je vindt onze sneetjes- en afbakbroden in het schap "voorverpakt brood" van de Belgische supermarkten en hun online shops.